Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Heerenveen weigert eerste bod op Narsingh'


3 juli 2012 - Een eerste bod van PSV op Luciano Narsingh is door SC Heerenveen geweigerd, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De krant weet niet te melden hoe hoog dat bod van PSV is geweest.

De Friezen denken volgens het Eindhovens Dagblad aan een transfersom van ruim vijf miljoen euro. Het verschil tussen vraag en aanbod betreft miljoenen. PSV ziet in Narsingh een zeer interessante optie voor haar aanval. Narsingh heeft in het Abe Lenstra Stadion nog maar een contract tot het einde van het seizoen. Volgend jaar zomer is Narsingh dan ook transfervrij.

De zaakwaarnemer van Luciano Narsingh, Mino Raiola, gaf in een eerder stadium al aan dat Ajax niet langer concreet is voor zijn client. Naast PSV zouden er ook een aantal buitenlandse clubs belangstelling hebben. Narsingh geeft de voorkeur aan een transfer naar een andere Eredivisie-club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!