Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benschop voor vier jaar naar Brest


3 juli 2012 - Charlison Benschop maakt zoals verwacht de overstap van AZ naar het Franse Stade Brest. Beide clubs waren het eerder al eens geworden over de transfersom. Benschop is het nu eens geworden over een vierjarige verbintenis.

De 22-jarige aanvaller mocht vertrekken uit Alkmaar. Beter gezegd AZ zat met ruim drie spitsen ruim in de aanvallers. Jozy Altidore is de beoogde aanvalsleider. Van de twee aanvallers daar achter, Benschop en Boymans, mocht er eentje van trainer Gertjan Verbeek vertrekken. Dat is Benschop geworden.

De oud-speler van RKC Waalwijk hield een goed gevoel over aan zijn bezoek aan Brest. "Daarom ben ik teruggekomen", aldus Benschop op de officiële website van Stade Brest. "Ik heb op internet wat filmpjes bekeken. De supporters zijn geweldig. De sfeer is hier uitstekend en doet wat Engels aan. Daar houd ik van."

"Het is altijd een beetje eng om naar het buitenland te gaan, omdat alles nieuw is. Maar ik zie het als een nieuwe kans. Ik wil steeds beter worden en ik denk dat ik me hier verder kan ontwikkelen. Ik houd van hard werken, ben snel en heb een goed schot. Didier Drogba is één van mijn favoriete spelers."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!