Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VItesse en Southampton niet eens over Buttner


3 juli 2012 - Alexander Buttner gaf eerder deze week te kennen deze zomer graag de overstap te maken naar de Engelse promovendus Southampton. Dat ligt behoorlijk complex. Volgens Voetbal International lijken Southampton en Vitesse het niet eens te worden over de transfersom.

Er is volgens Voetbal International een substantieel verschil tussen vraag en aanbod. Buttner bracht vorige week een bezoek aan Southampton. The Saints deden hem al een aanbieding voor drie seizoenen en ook de ambities spraken de linkspoot bijzonder aan.

Eerder werd Buttner al in verband gebracht met Fulham, Queens Park Rangers en Werder Bremen. Fulham deed zelfs een bod van twee miljoen euro. Het bod va de ploeg van manager Martin Jol werd door Vitesse geweigerd. Buttner heeft in Arnhem nog een contract tot volgend jaar zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!