Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Roda JC aast op Nemeth


4 juli 2012 - Ruud Brood hoopt ook komend seizoen samen te werken met Krisztian Nemeth. Brood werkte het afgelopen seizoen al samen met de Hongaarse aanvaller bij RKC Waalwijk. Brood zou dat ook komend seizoen bij Roda JC willen doen. Roda JC ziet Nemeth als de ideale vervanger van de vertrokken Mads Junker.

Krisztian Nemeth speelde het afgelopen seizoen een half jaar op huurbasis bij RKC Waalwijk waar hij indruk maakte. RKC Waalwijk wil de speler dan ook graag langer aan zich binden. De nieuwe trainer van RKC Waalwijk, Erwin Koeman, liet Nemeth als bondscoach van Hongarije debuteren.

Er is onduidelijkheid over de status van Nemeth. De Hongaars international claimt transfervrij te zijn terwijl de Griekse topclub Olympiakos Piraeus van mening is dat hij nog een doorlopend contract heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!