Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV rekent niet meer op komst Narsingh


4 juli 2012 - Een transfer van Luciano Narsingh naar PSV is verder weg dan ooit. Marcel Brands, technisch manager van PSV, heeft het in het Algemeen Dagblad zelfs over een 'heel moeilijk verhaal'.

"Als ze echt vasthouden aan wat ze nu aan transfergeld willen ontvangen, wordt het een heel moeilijk verhaal", aldus technisch manager Marcel Brands in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wij hebben uitgelegd aan welk bedrag wij denken, Heerenveen liet weten wat ze willen hebben. Er is nog geen tijd geweest om een schriftelijk bod te doen."

De 21-jarige international heeft in Friesland nog een contract tot volgend jaar zomer. Dan kan Narsingh de club transfervrij verlaten. Volgens de laatste berichten denkt SC Heerenveen nu aan een transfersom van 5 miljoen euro. Naast PSV heeft ook Ajax serieuze belangstelling in Narisngh. Gelet op de transferpolitiek in Amsterdam zal ook Ajax geen 5 miljoen euro willen neertellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!