Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uitgedund Twente morgen tegen Santa Coloma


4 juli 2012 - Het Europees Kampioenschap werd pas afgelopen zondag afgesloten. Het nieuwe Europese seizoen start voor FC Twente al morgen (donderdag). De Tukkers spelen dan in de eerste voorronde van de Europa League tegen Santa Coloma.

FC Twente zal het tegen de goedwillende amateurs uit Andorra moeten doen zonder een groot aantal bekende namen. Zo ontbreekt Denny Landzaat vanwege een blessure. "Hij heeft nog te veel last van een bovenbeenblessure", aldus Steve McClaren in gesprek met De Telegraaf.

Niet alleen Landzaat is afwezig, dat geldt ook voor Nikolay Mihailov, Roberto Rosales en Douglas. Het drietal is pas net weer in training en de wedstrijd pas niet in de trainingsopbouw. Luuk de Jong, Andreas Bjelland en Emir Bajram ontbreken vanwege een langer vakantie naar aanleiding van Euro 2012. Nieuweling Felipe Gutiérrez is nog niet speelgerechtigd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!