Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Klupp woedend op Vitesse


4 juli 2012 - Klupp Sportswear is woedend op de handelswijze van Vitesse, zo meldt De Gelderlander. Volgens de kledingleverancier heeft Vitesse het contract op onrechtmatige wijze beeindigd. Vitesse maakte vrijdag bekend dat niet Klupp maar Nike de nieuwe kledingsponsor is geworden.

Volgens Vitesse kon het bedrijf de kleding niet op tijd leveren. Henk van der Horst, directeur van Klupp Sportswear, in gesprek met De Gelderlander: "Het complete pakket dat nodig was voor dit jaar ligt in onze fabriek in Thailand klaar." Klupp is voornemens naar de rechter te stappen om een schadevergoeding te ontvangen van de gemaakte kosten. Die zou uitkomen op 150.000 euro. Volgens Van der Horst hebben Vitesse en Klupp nog een contract voor twee seizoenen.

Een woordvoerder van Vitesse: "Vitesse heeft goede redenen om de overeenkomst met Klupp te beëindigen. Verder wensen wij geen uitlatingen te doen over een geschil met een leverancier."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!