Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Persie kondigt vertrek bij Arsenal aan


4 juli 2012 - Robin van Persie gaat vertrekken bij Arsenal. De aanvaller heeft namelijk besloten zijn aflopende verbintenis niet te verlengen. Van Persie heeft in Londen nog een contract tot volgend jaar zomer. Een vertrek deze zomer, waardoor Arsenal nog een transfersom kan opstrijken, lijkt een serieuze optie.

Van Persie op zijn eigen website: "Lang en goed heb ik nagedacht, maar ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen.Jullie, de supporters, hebben uiteraard het recht om het oneens te zijn met mijn visie. Ik heb jullie meningen ook altijd gerespecteerd."

"Het is duidelijk geworden dat we ontevreden zijn over de manier waarop Arsenal vooruit moet.Ik ben trots op het feit dat ik acht jaar voor deze fantastische club heb mogen spelen. Ik ben hier gegroeid en ben een vent geworden. Ik hou van de club en de fans, wat er ook zal gebeuren."

Arsenal zal een beslissing moeten nemen wat het met Van Persie van plan is. Een transfer deze zomer voorkomt in ieder geval dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit loopt. Juventus en Manchester City hebben serieuze belangstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!