Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Gladbach meldt zich opnieuw voor De Jong'


4 juli 2012 - Borussia Monchengladbach heeft zich opnieuw bij FC Twente gemeld om te praten over Luuk de Jong. In een eerder stadium leek de Bundesliga club nog te zijn afgehaakt. Newcastle United heeft in ieder geval geen interesse meer.

Volgens Voetbal International bezocht een delegatie van Gladbach vandaag de Grolsch Veste. Ook vader George de Jong en zaakwaarnemer Louis Laros waren vandaag in het stadion van FC Twente aanwezig en daarmee lijkt 1 en 1 2. FC Twente wil minimaal vijftien miljoen euro voor haar topscorer ontvangen.

Mogelijk dat de Duitse ploeg de 26-jarige verdediger Oscar Wendt betrekt in de transfer. De Zweedse linksback staat al langer in de belangstelling van FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!