Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax en Fiorentina eens over El Hamdaoui'


4 juli 2012 - Ajax en Mounir El Hamdaoui lijken dan eindelijk van elkaar verlost. Volgens Italiaanse media heeft Fiorentina met Ajax een akkoord bereikt over een transfersom van 850.000 euro.

El Hamdaoui komt voor het tweede seizoen op rij niet voor in de plannen van Frank de Boer. Fiorentina biedt nu uitkomt in deze uitzichtloze situatie. Ajax betaalde in 2010 op advies van toenmalig trainer Martin Jol nog 5 miljoen euro om El Hamdaoui los te weken bij AZ. Een succes werd het allerminst.

Sinds het vertrek van Jol uit Amsterdam en de entree van Frank de Boer hoefde El Hamdaoui zich geen illusies meer te maken. De Boer kreeg het al snel aan de stok met de aanvaller en goed kwam het niet meer. Nu zal Ajax de aanvaller nog 1,5 jaar een vorstelijk salaris te hebben betaald ook nog eens met een fors verlies verkopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!