Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Rubin Kazan aast op Ola Toivonen'


4 juli 2012 - Rubin Kazan lijkt bereid veel geld neer te tellen voor Ola Toivonen. PSV-directeur Marcel Brands bevestigde in het Eindhovens Dagblad dat de Russische club belangstelling heeft. Tot een Russisch bod is het echter nog niet gekomen.

Toivonen staat open voor een transfer naar Rusland. Vanaf zijn vakantie heeft de Zweedse aanvaller laten weten wel trek te hebben in een overgang naar deze competitie. PSV zou volgens het Eindhovens Dagblad denken aan een transfersom van tussen de 8 en 10 miljoen euro.

Van de nieuwe trainer, Dick Advocaat, hoeft Toivonen niet zo maar weg. Advocaat in het Eindhovens Dagblad: "Je hebt het wel over 20 goals vorig jaar." Met of zonder Toivonen in zijn selectie is van belang voor de tactiek die Advocaat komend seizoen zal hanteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!