Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Hamdaoui voor drie jaar naar Fiorentina


5 juli 2012 - Mounir El Hamdaoui is het met Fiorentina eens geworden over een driejarige verbintenis. Daarmee komt er een einde aan het teleurstellende verblijf van de voormalig Eredivisie-topscorer bij Ajax.

Gisteren lekte al uit dat Ajax het met de Serie A-club eens geworden over de transfersom. Volgens De Telegraaf gaat het om een transfersom van 850.000 euro. Die krant weet dus ook te melden dat El Hamdaoui op het punt staat om voor drie jaar te tekenen bij La Viola.

Met het aanstaande vertrek van El Hamdaoui kan Ajax mogelijk weer zaken doen op de transfermarkt. Naast de transfersom valt ook het salaris van de aanvaller weg. El Hamdaoui strijkte jaarlijks 1,8 miljoen euro bij Ajax op. Het is overigens niet uitgesloten dat Ajax de komende jaren bijdraagt aan het salaris van El Hamdaoui bij Fiorentina.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!