Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil soap rond Labyad netjes oplossen


5 juli 2012 - PSV heeft nog altijd goede hoop om de zaak rond Zakaria Labyad netjes op te lossen. Dat betekent geen gang naar de FIFA maar het met Sporting Lissabon eens worden over een afkoopsom. Labyad claimt dat hij transfervrij is, terwijl PSV stelt dat hij een doorlopend contract heeft.

"We kiezen ervoor om het overleg met Sporting Lissabon te blijven voeren", aldus technisch directeur Marcel Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Vorige week werd bekend dat Labyad voor vijf seizoenen bij Sporting Lissabon heeft getekend. PSV gaat hem echter nog niet vrijgeven zodat Labyad voorlopig niet speelgerechtigd is.

Technisch directeur Marcel Brands: "PSV gaat op dit moment geen juridische actie ondernemen, eerder is gezegd dat Labyad niet wordt vrijgegeven en dat blijft zo. Zolang dat loopt, doe ik daar geen mededelingen over."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!