Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente houdt vast aan vraagprijs


5 juli 2012 - Steve McClaren wil niets weten van een vertrek van zijn sterspeler Luuk de Jong. FC Twente houdt zelf voet bij stuk met de vraagprijs van vijftien miljoen euro.

"Wij willen Luuk de Jong per se behouden", aldus FC Twente-trainer Steve McClaren in gesprek De Telegraaf. Borussia Mönchengladbach meldde zich gisteren opnieuw in de Grolsch Veste om te praten over een transfer van De Jong naar Bundesliga.

Gladbach maakte bekend dat Lucien Favre langer aan de club verbonden is. In Duitsland ziet men dat volgens De Telegraaf als een teken. Favre had namelijk de eis dat er naast de topaankopen Alvaro Dominguez (Atletico Madrid / 8 miljoen euro) en Granit Xhaka (FC Basel / 8,5 miljoen euro) ook nog een spits zou worden aangetrokken.

Luuk de Jong moet die versterking gaan worden. Dat zal moeilijk genoeg worden voor de Duitse ploeg omdat FC Twwente zoals gezegd vasthoudt aan een vraagprijs van 15 miljoen euro. Er is geen enkele nood om de speler te verkopen na het vertrek van Ola John.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!