Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Versterking voor Heracles Almelo


5 juli 2012 - Heracles Almelo heeft zich versterkt met Dragan Paljic en Dario Vujicevic. Beide spelers waren transfervrij. Paljic komt over van het Poolse Wisla Krakow terwijl Vujicevic de afgelopen zes maanden zonder club zat nadat FC Twente zijn contract ontbond.

Dragan Paljic is een 29-jarige linksback die beschikt over een Duits en Servisch paspoort. In Almelo voor de linkspoot een driejarig contract klaar. Hij komt over van Wisla Krakow en speelde eerder voor TSG 1899 Hoffenheim en 1.FC Kaiserslautern. "Dragan is een aanvallend ingestelde linksback met veel ervaring, ook in Europese duels. We zien hem als een zeer goede versterking voor onze club", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op Heracles.nl. "Ik zie er naar uit om in de Eredivisie te gaan spelen en ben heel blij met mijn overgang naar Heracles Almelo", zegt Paljic. De verdediger geldt als vervanger van de naar NAC vertrokken Mark Looms.

Dario Vujicevic tekende voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Vujicevic trainde al een half jaar mee met de selectie van Heracles. De 22-jarige middenvelder liet zijn contract vorig seizoen ontbinden. "We zijn blij dat we met Dario een kwalitatief goede speler aan onze selectie hebben kunnen toevoegen", vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. "Ik kon kiezen uit meerdere clubs, maar het goede gevoel bij Heracles Almelo heeft voor mij de doorslag gegeven", aldus Vujicevic op Heracles.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!