Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente heeft geen kind aan Santa Coloma


5 juli 2012 - Voor FC Twente is het seizoen 2012/2013 nu ook echt officieel begonnen. De Tukkers moesten het vanavond opnemen tegen UE Santa Coloma in het kader van de eerste ronde van de Europa League. Een grote zege werd verwacht tegen de nummer drie uit Andorra en zo geschiedde: 6-0.

Trainer Steve McClaren kon het zich permitteren om een aantal gewaardeerde basiskrachten op de bank te laten beginnen. Andere spelers kregen rust. Spelers als Peter Wisgerhof, Willem Janssen en Wout Brama begonnen wel vanaf het eerste fluitsignaal net als good old Sander Boschker. Voor Tim Brekers en Robbert Schilder betekende de basisplaats hun officiële debuut.

Uiteraard had FC Twente vanaf de eerste minuut het initiatief. Toch kon de voorhoede Joshua John - Glynor Plet - Wesley Verhoek maar niet echt gevaarlijk worden. De ban werd gebroken door Robbert Schilder die scoorde op aangeven van Plet. Een minuut later scoorde Schilder ook de 2-0 na een voorzet van John. Dat was in de Grolsch Veste ook de ruststand.

Na rust, met Dusan Tadic en Nacer Chadli, als invaller werd de score snel uitgebouwd. Tadic tekende na 64 minuten voor de 3-0. McClaren besloot op dat moment ook Fer in de ploeg te brengen. Een kwartier na de goal van Tadic stond het al 6-0 door twee goals van Glynor Plet en een fraaie van Joshua John. Volgende week is de return maar FC Twente kan zich al gaan opmaken voor een tweestrijd met het Finse Inter Turku.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!