Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertonghen mogelijk toch naar Spurs


6 juli 2012 - Jan Vertonghen lijkt dan toch zijn transfer naar Tottenham Hotspur te krijgen. Vandag zitten Ajax en Vertonghem om de tafel om de transfer er doorheen te krijgen.

"We zitten aan het einde van de ochtend met Ajax om de tafel om tot een oplossing te komen", zegt het managementkantoor van Vertonghen, Nakhli Mondial, in De Telegraaf. Al in een vroeg stadium bereikten Ajax en Tottenham Hotspur een akkoord over de transfersom van Vertonghen. De Belgisch international lag nog 1 jaar onder contract in Amsterdam.

In zijn contract was een bepaling opgenomen dat Vertonghen recht heeft op 15% van de transfersom. Met die bepaling ging Ajax vanwege een lagere transfersom niet akkoord. Vertonghen gaf hierop aan desnoods aan te willen blijven bij Ajax. "Er is beweging en we hebben de intentie om eruit te komen", aldus Nakhli.

Aanstaande maandag staat de eerste training van het seizoen bij Tottenham Hotspur op het programma. Jan Vertonghen gaf in een eerder stadium te hopen op deze dag al te kunnen uitsluiten. Gelet op de nieuwe ontwikkelingen zou dat mogelijk moeten zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!