Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Hadouir en Breuer in gesprek met NAC'


6 juli 2012 - NAC Breda staat op het punt zich te versterken met Anour Hadouir en Michel Breuer. Beide spelers zitten momenteel zonder club en kunnen derhalve transfervrij de overstap naar het Rat Verlegh Stadion maken.

Hadouir was het afgelopen seizoen actief voor Alemannia Aachen. Na de degradatie mocht de 29-jarige Hadouir transfervrij vertrekken uit Duitsland. Van die mogelijkheid maakt Hadouir nu gebruik. In Breda tekent Hadaouir voor 1 seizoen met een optie voor nog 1 jaar. Hadouir speelde in Nederland eerder voor Willem II en Roda JC.

Ondertussen is NAC Breda ook in gesprek met de 32-jarige Michel Breuer over een dienstverband. Breuer in De Telegraaf: "Ik heb een positief gesprek gevoerd en een tweejarige aanbieding gehad. Maar we zijn er nog niet uit. Op de achtergrond spelen nog wel wat andere dingen, maar de intentie is vooralsnog om een akkoord met NAC te bereiken." Breuer zit zonder contract nadat zijn verbintenis bij SC Heerenveen niet werd verlengd. Eerder speelde Breuer voor Excelsior.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!