Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles legt Koenders voor drie jaar vast


6 juli 2012 - Milano Koenders vervolgt zijn loopbaan in Almelo. De 25-jarige verdediger tekende bij Heracles Almelo een contract voor drie seizoenen.

"Ik vond Heracles altijd al een mooi elftal om naar te kijken. Ze willen altijd aanvallend op de helft van de tegenstander spelen, dat past bij mij", aldus Koenders op de website van Heracles Almelo. Koenders was transfervrij nadat zijn contract bij NAC Breda was afgelopen. Eerdeer speelde Koenders voor AZ, NEC, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk.

Milano Koenders gaf de voorkeur aan een overgang naar Heracles Almelo boven een langer verblijf in Breda. Heracles nam na afgelopen seizoen afscheid van Antoine van der Linden, Mark Looms en Tim Breukers. Als vervnager van de naar NAC vertrokken Looms trok Heracles reeds Dragan Paljic aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!