Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wordt het wel eens met Breuer


6 juli 2012 - Nadat bekend werd dat NAC Breda en Michel Breuer het niet eens werden over een nieuwe verbintenis heeft NEC razendsnel toegeslagen. NEC maakte vandaag bekend Breuer voor twee seizoenen te hebben vastgelegd.

De 32-jarige Breuer zat zonder club nadat zijn verbintenis bij SC Heerenveen niet werd verlengd. In Nijmegen was de ervaren verdediger meer dan welkom. Breuer stond maar liefst acht seizoenen onder contract bij SC Heerenveen en zes jaar bij Excelsior. Dat heeft geleid tot bijna 350 duels in het Nederlandse betaald voetbal.

Breuer op de website van NEC: "NEC is een prachtige club met een selectie waar veel potentieel in zit. Er wordt goed verzorgd voetbal gespeeld op een hoog niveau. Ik ken trainer Alex Pastoor nog van mijn periode bij sc Heerenveen en de gesprekken met hem hebben mij bevestigd dat NEC voor mij een mooie volgende stap is."

Technisch Directeur Carlos Aalbers: "Michel is een uitstekende aanwinst voor de selectie van NEC. We halen met hem een speler in huis die op verschillende posities in de verdediging inzetbaar is. Met zijn jarenlange ervaring in het betaalde voetbal kan hij zowel op als buiten het veld van grote waarde zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!