Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Louis van Gaal nieuwe bondscoach


7 juli 2012 - De KNVB heeft Louis van Gaal aangesteld als opvolger van Bert van Marwijk. Danny Blind zal Van Gaal gaan assisteren. Het duo tekende in Zeist een contract voor twee seizoenen

In de afgelopen 26 jaar slaagde er maar 1 bondscoach in zich niet te kwalificeren voor een eindronde. Dat was Louis van Gaal in 2002 toen het WK in Japan en Zuid Korea werd gespeeld. Van Gaal zint op revanche en krijgt de mogelijkheid tot eerherstel van de KNVB. Van Gaal zit zonder werk nadat hij in april 2011 door Bayern Munchen op straat werd gezet.

Op 10 augustus wordt Van Gaal officieel in Zeist gepresenteerd. Op 15 augustus is de eerste wedstrijd van Oranje onder Van Gaal. Oranje neemt het dan in Brussel op tegen de Rode Duivels. De WK-kwalificatie begint op 7 september met een thuiswedstrijd tegen Turkije, vier dagen later staat er een uitwedstrijd op het programma in en tegen Hongarije. Andorra, Roemenië en Estland zijn de andere groepsgenoten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!