Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertonghen en Ajax worden het eens


7 juli 2012 - De transfer van Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur lijkt niet meer te kunnen mislukken. Het laatste struikelblok werd gisteren weggewerkt. De Belgisch international is het met Ajax eens geworden over het deel dat hij ontvangt over de transfersom.

Het werd een regelrechte marathonzitting in de Amsterdam ArenA, zo meldt De Telegraaf. De belangenbehartiger van Vertonghen - Nakhli Mondial - en Ajax zijn het op hoofdlijnen eens geworden over het deel dat Vertonghen ontvangt. De totale transfersom komt uit op negen miljoen euro vast en drie miljoen euro variabel.

Aanvankelijk had Vertonghen recht op 15% van de transfersom. Om de transfer naar Tottenham doorgang te laten vinden moest hij dat recht aanvankelijk laten vallen. Hierop stelde Vertonghen desnoods zijn contract in de Amsterdam ArenA uit te dienen om volgend jaar de club transfervrij te verlaten. Zo ver komt het niet.

Voor Jan Vertonghen ligt bij Tottenham Hotspur een contract klaar voor vier seizoenen met een optie voor nog eens twee jaar. Ajax oriŽnteert zich al op de transfermarkt voor een eventuele vervanger van Vertonghen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!