Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck: 'Ik weet nog niks'


8 juli 2012 - Blijft Bram Nuytinck bij NEC of maakt hij een stap omhoog? Gisteren speelde de jonge verdediger in ieder geval mee in een oefenpot van NEC tegen SC Woezik (0-11 winst).

Nuytinck weet niet of hij zijn laatste wedstrijd voor NEC al heeft gespeeld. "Ik weet het niet", geeft Nuytinck aan op NEC-Nijmegen.nl "Ik weet nog niks en kan ook niks zeggen. Ik zit hier, heerlijk. Iedereen weet dat ik het naar mijn zin heb bij NEC, dat ik me hier goed voel. We hebben een goed team, met enkele nieuwe jongens erbij. Ik hoef helemaal niet weg. Maar heel veel mensen denken daar volgens mij een beetje anders over. Als er een mooie club zou komen, ga je misschien wel nadenken."

De jeugdinternational wordt in verband gebracht met Ajax dat op zoek is naar een vervanger van Jan Vertonghen. Eerder werd zijn naam al in verband gebracht met Juventus, Napoli en een handvol Duitse clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!