Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo legt Niclas Heimann vast


8 juli 2012 - VVV Venlo heeft zich versterkt met Niclas Heimann. De 21-jarige doelman was de voorbije periode op proef in De Koel.

Technisch manager Wim Dusseldorp over de keuze voor Heimann op de website van VVV Venlo: "Onze trainer Ton Lokhoff kende deze keeper al uit zijn tijd bij Red Bull Salzburg en tijdens de afgelopen week training en met de oefenwedstrijden keepte Niclas zodanig dat de technische staf ervan overtuigd is dat deze jongen door kan groeien. Wij zien in hem een jonge keeper die de juiste kwaliteiten bezit om de concurrentiestrijd met Niki Mäenpää aan te gaan om de plaats onder de lat in het eerste elftal."

De doelman is geboren in Duitsland en kwam in het verleden uit voor de jeugd van Chelsea. De afgelopen jaren stond de doelman onder contract in Oostenrijk bij Red Bull Salzburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!