Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Vertonghen definitief naar Tottenham


8 juli 2012 - Jan Vertonghen verruilt Ajax definitief voor Tottenham Hotspur, de Engelse club meldt dat op haar website. Alleen een medische keuring kan de transfer nu nog doen mislukken.

Ajax en Tottenham Hotspur waren het al geruime tijd eens over de transfersom. Vertonghen had recht op 15% van deze transfersom. Ajax zette vervolgens de Belgisch international onder druk deze claim te laten vallen. Er kwam een patstelling want Vertonghen gaf op zijn beurt aan dat zijn contract in Amsterdam uit te doen en volgend jaar transfervrij de club te verlaten. Vrijdagavond is er dan alsnog een akkoord gekomen tussen Ajax en Vertonghen.

De zoektocht naar een vervanger van Vertonghen, aanvoerder, was al gestart. Ajax gaf in een eeder stadium te kennen graag een speler die al Eredivisie-ervaring heeft aan te willen trekken. Onder andere Douglas (FC Twente), Nuytinck (NEC) en het AZ-duo Viergever en Moisander worden genoemd als mogelijke vervangers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!