Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jan Vertonghen: 'Fantastische tijd'


9 juli 2012 - Afgelopen weekend werd dan eindelijk de transfer van Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur afgerond. In De Telegraaf keek de Belgisch international terug op de afgelopen periode.

"Maar het was niet makkelijk", aldus Vertonghen in gesprek met De Telegraaf. "Misschien is het omdat het mijn eerste grote transfer was, maar de problemen die ontstonden, had ik niet verwacht. Ik vond dat ik – wat betreft die vijftien procent van de transfersom – in mijn recht stond. En dat vond eigenlijk iedereen in mijn omgeving. Dat was net als mijn salaris, de vier seizoenskaarten en de titelbonus gewoon in mijn contract opgenomen."

"De zakelijke kant van Ajax begrijp ik ook. Ik snap dat de club er financieel het maximale wilde uithalen. Maar dat is nu een gepasseerd station. Eigenlijk ben ik ook wel tevreden dat Ajax nog negen miljoen euro voor me krijgt en dat dit door bonussen kan oplopen tot twaalf miljoen euro."

"Het is fijn dat ik iets terug kan doen, want hier heb ik de meest fantastische tijd van mijn leven gehad. Ik evolueerde als mens, ben aanvoerder geweest, heb twee landstitels, de beker en de Gouden Schoen gewonnen. Als persoon ben ik in Amsterdam rijk geworden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!