Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anita vraagt gesprek met clubleiding aan


9 juli 2012 - Vurnon Anita gaat op zeer korte termijn samen met vader en zaakwaarnemer Harry Lulofs in gesprek met Ajax. Aanleiding is het bod dat Newcastle United onlangs op de multifunctionele Anita deed.

Anita in het Algemeen Dagblad: 'Ik heb dat gesprek zelf aangevraagd. Er zijn geruchten, er is een club voor me, maar ik heb nog niet eens met de trainer gesproken. Het is goed om eens bij elkaar te zitten. Kijken hoe we ervoor staan.' Ajax veegde het bod van Newcastle United inmiddels van tafel.

'Dat een club serieuze interesse toont, is nieuw voor me. Het geeft me voldoening en natuurlijk ga je dan serieus nadenken, samen met mijn ouders. De Premier League is een topcompetitie, waar ik absoluut zou willen voetballen. Ik heb begrepen dat Ajax me niet laat gaan. Ik heb ook niet voor niets bijgetekend tot 2014, maar in de voetballerij weet je het nooit. Het is natuurlijk ook geen straf om te blijven.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!