Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Werder Bremen verlost Elia van Juventus


9 juli 2012 - Eljero Elia keert terug naar de Bundesliga. De 26-voudig international verruilt Juventus voor Werder Bremen. In 2011 maakte Elia nog de overstap van HSV naar Juventus maar dat werd nooit een succes.

Naar verluidt betaalt Werder Bremen ongeveer 6 miljoen euro voor Elia aan Juventus. Het afgelopen seizoen zat Elia voornamelijk op de tribune. De 25-jarige Elia staat op het punt een vierjarig contract bij Werder Bremen te tekenen. Bij die club komt Elia Marko Arnautovic tegen, beide speelden eerder samen bij FC Twente.

In Noord-Duitsland hoopt Elia zijn oude niveau weer te gaan halen. In dat geval zal Elia ook weer in beeld komen voor het Nederlands Elftal van bondscoach Louis van Gaal. Zijn transfer naar Juventus betekende indirect ook geen Euro 2012 voor Elia.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!