Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax haakt af voor Luciano Narsingh


10 juli 2012 - Ajax rekent niet meer op de komst van Luciano Narsingh. directeur voetbalzaken Marc Overmars sprak gisteren met de zaakwaarnemer van Narsingh, Mino Raiola. De transfersom die SC Heerenveen vraagt is niet marktconform.

Overmars in gesprek met De Telegraaf: "We wilden Luciano voor vier jaar aan ons binden. En daar lag het probleem ook niet meer. We hebben SC Heerenveen vervolgens een verhoogde aanbieding gedaan, die niet is geaccepteerd. Dan houdt het op. We gaan over de grens kijken."

Raiola is van mening dat de vraagprijs niet conform de markt. Raiola in De Telegraaf: "Ook voor Oussama Assaidi (begeerd door Galatasaray, red.) trouwens. Ze melden zich morgen gewoon op de training en dienen hun contract tot 2013 uit." Volgens De Telegraaaf denkt SC Heerenveen aan een transfersom van 6 miljoen euro. Ajax wilde niet verder gaan dan 3 miljoen euro om het nog een jaar doorlopende contract af te kopen.

"Een prima bedrag voor nog elf maanden contract. De transfermarkt is niet klaar voor de door SC Heerenveen verlangde som", vervolgt Raiola. "Het is economisch gezien in Europa een heel gecompliceerde situatie. En dat moet iedereen maar weten. Ik zeg dit niet om een rel te veroorzaken, maar omdat de spelers en ik er heel koeltjes in zitten. Over zes maanden mogen ze overal tekenen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!