Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong: 'Had gehoopt hier niet meer te zijn'


10 juli 2012 - Luuk de Jong hervatte gisteren de training bij FC Twente. Dit met grote tegenzin. De aanvaller had duidelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Borussia Monchengladbach. FC Twente houdt in de ogen van De Jong en zijn belangenbehartigers echter vast aan een te hoge vraagprijs.

De Jong ging conditioneel aan de slag op het trainingscentrum in Hengelo. De aanvaller in gesprek met De Telegraaf: "Ik had gehoopt hier niet meer te zijn. Verder wil ik er niet veel over zeggen. Iedereen heeft alles kunnen lezen, dus m'n punt is wel duidelijk, lijkt me." De Jong is verbolgen over het feit dat FC Twente de vraagprijs opschroefde van 15 naar 20 miljoen euro.

De vrees was dat De Jong op de eerste training niet kwam opdagen uit onvrede van de handelswijze van FC Twente. Zo ver kwam het niet. De Jong: "Ik hoop snel weer fit te worden. Daarvoor ben ik hier. Ik ben twee kilo afgevallen door de operatie aan m’n amandelen, dus dat merk je wel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!