Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse: 'Transfer Buttner op losse schroeven'


10 juli 2012 - De transfer van Alexander Buttner van Vitesse naar Southampton lijkt te mislukken, dat meldt Vitesse op haar website. Afgelopen weekend is er een onverwachte wending gekomen waarbij de zaakwaarnemer van Vitesse met 'een aanvullende eis van een derde partij richting Vitesse' kwam. Vitesse wilde hieraan niet voldoen.

Vitesse publiceerde het volgende statement op haar website:
"De transfer van Alexander Büttner naar Southampton FC staat op losse schroeven. Afgelopen vrijdag kwam Vitesse tot een akkoord met de Premier League club over de overgang van Büttner.

Omdat ook Büttner al overeenstemming had bereikt over zijn persoonlijke voorwaarden, leek niets een transfer in de weg te staan, behalve een medische keuring.

In het weekeinde echter liet de speler via zijn zaakwaarnemer weten dat er een aanvullende eis van een derde partij richting Vitesse was. Vitesse heeft de speler laten weten niet aan deze eis te willen voldoen, aangezien die achteraf gedaan werd en Vitesse weigert zich onder druk te laten zetten.

Vitesse is teleurgesteld over de gang van zaken, temeer daar het op uitdrukkelijk verzoek van de speler geweest is dat er met Southampton is onderhandeld. De club Southampton FC heeft zich correct opgesteld en treft geen enkele blaam voor het ondermijnen van de transfer. Ook Vitesse heeft er alles aan gedaan om de transfer door te laten gaan.
"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Vitesse |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!