Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt Van Aanholt opnieuw


10 juli 2012 - Vitesse heeft zich voor komend seizoen opnieuw verzekerd van de diensten van Patrick van Aanholt. De 21-jarige verdediger wordt gehuurd van Chelsea. De Engelse topclub verhuurde de Bosschenaar het afgelopen half jaar ook al aan Vitesse.

De linksback speelde het afgelopen seizoen negen competitieduels voor Vitesse. Ook was hij voor Vitesse actief in de zo succesvol verlopen playoffs waar de club een plaats veiligstelde in de tweede voorronde van de Europa League.

Op dit moment traint Van Aanholt nog bij Chelsea voor de jaarlijkse voortgangscontrole. Daar is de Tsjechische verdediger Tomas Kalas ook bij aanwezig. Donderdag keren Kalas en Van Aanholt terug in Arnhem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!