Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Advocaat ontevreden over Tim Matavz


10 juli 2012 - Dick Advocaat gaf gisteren aan niet tevreden te zijn over de instelling van een aantal van zijn spelers. Vandaag werd bekend dat Tim Matavz zich bij Jong PSV moet melden voor een duel tegen de beloften van Willem II.

Volgens het Eindhovens Dagblad kwam Matavz afgelopen week tijdens de loopoefeningen op de training in de de problemen. Advocaat stelde tactisch vast dat Matavz zich bij Jong PSV moest melden vanwege een gebrek aan wedstrijdritme.

Dick Advocaat stelde gisteren in het Algemeen Dagblad al: 'Ik ben qua fitheid niet over iedereen tevreden. Je ziet dat één of twee spelers in hun vakantie niets hebben gedaan. Daar heb ik wel iets van gezegd, ja. Ik begrijp niet dat jongens die een zeer slecht seizoen achter de rug hebben, niks doen. Onbegrijpelijk. Maar zij vinden het waarschijnlijk anders. Nou, ze komen er nog wel achter. Wat ik daarmee bedoel? Dat zie je straks vanzelf.'

Het lijkt er op dat Advocaat toen al op Tim Matavz als een van deze spelers duidde. Er zal Matavz veel aan gelegen zijn het tegendeel te bewijzen. Het afgelopen seizoen, zijn eerste jaar in een PSV-shirt, kwam Matavz niet goed uit de verf. In het shirt van PSV scoorde hij 11 keer in 28 competitieduels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!