Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk legt Rodney Sneijder vast


10 juli 2012 - Rodney Sneijder verruilt Ajax voor RKC Waalwijk. Ajax verhuurde de middenvelder, het jongere broertje van international Wesley Sneijder, vorig jaar al aan FC Utrecht.

Volgens onbevestigde bronnen maakt Rodney Sneijder ondanks een nog 1 jaar doorlopend contract transfervrij de overstap van Ajax naar RKC Waalwijk. Ajax zal in de toekomst meedelen in een eventuele transferosm. In Noord-Brabant lag voor Sneijder een tweejarig contract klaar.

Hoofdscout Janus van Gelder van RKC Waalwijk op de website van zijn club: "Rodney is een zeer talentvolle speler. Iemand die het spel kan bepalen en over een uitstekende techniek beschikt. Ik heb er vertrouwen in dat Rodney, gezien zijn talent en wil om beter te worden, in Waalwijk de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!