Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente slijt Bajrami aan Monaco


10 juli 2012 - FC Twente heeft Emir Bajrami verhuurd aan AS Monaco. De club uit de Franse Ligue 2 heeft tevens een optie tot koop genomen op de Zweeds internaetional. Bajrami kon de hoge verwachtingen na zijn komst in 2010 nimmer inlossen.

De 24-jarige Bajrami speelde 43 competitieduels voor FC Twente daarin kwam hij 5 keer tot scoren. De international heeft in Enschede nog een contract tot de zomer van 2014. FC Twente was bereid mee te werken aan een (tijdelijke) transfer.

Emir Bajrami trekt nu naar AS Monaco dat in 2011 degradeerde naar Ligue 2. Aan de hand van een Russische investeerder is sinds januari 2012 de weg omhoog weer ingeslagen. Bij AS Monaco speelt ook onze landgenoot en jeugdinternational Nacer Barazite. AS Monaco nam de goaltjesdief in januari over van Austria Wien.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!