Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bakkal tekent driejarig contract bij Dinamo Moskou


10 juli 2012 - Otman Bakkal gaat aan de slag in de Russische competitie. De ambitie en de roebels van Dinamo Moskou wisten de 27-jarige middenvelder te overtuigen. In Moskou tekende Bakkal een driejarige verbintenis.

Bakkal had een aflopend contract bij PSV, die club verhuurde hem het afgelopen seizoen aan Feyenoord. In Rotterdam-Zuid bloeide de middenvelder helemaal op. In 29 duels maakte hij 9 doelpunten. Feyenoord had Bakkal graag langer aan zich gebonden maar de middenvelder had zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.

Dinamo Moskou heeft Bakkal dat avontuur nu geboden. Volgens Russische bronnen kan Bakkal jaarlijks 2 miljoen euro op zijn rekening bijschrijven. In Moskou komt Bakkal Balazs Dzsudzsak met wie hij eerder speelde bij PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!