Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verhoogt bod op Luciano Narsingh


10 juli 2012 - Ajax haakte vandaag definitief af voor Luciano Narsingh. PSV bracht vandaag juist een hoger bod uit op de 21-jarige aanvaller van SC Heerenveen, dat meldt Voetbal International zonder te melden hoe hoog dat bedrag precies is.

Volgens de zaakwaarnemer van Luciano Narsing, Mino Raiola, vraagt SC Heerenveen maar liefst 6 miljoen euro voor de buitenspeler. Een te hoog bedrag voegde Raiola daar aan toe. Niet zo vreemd ook omdat Narsingh in Friesland nog een contract heeft tot volgend jaar zomer en dan transfervrij kan worden opgehaald.

De verwachting is dat PSV en Ajax in de afgelopen periode een bod hebben gedaan van tussen de 2 en 3 miljoen euro. PSV wil nu met een laatste bod alsnog proberen om Narsingh voor een bedrag van circa 3,5 miljoen euro van Heerenveen over te nemen. Mocht Heerenveen akkoord gaan dan moet PSV het met Narsingh nog eens worden over zijn persoonlijke voorwaarden.

SC Heerenveen is het met Galatasaray inmiddels wel eens over Oussama Aissadi. Die buitenspeler kwam nog niet to een vergelijk met Galatasaray. Een eerste aanbod van de Turkse topclub werd door speler, ook bijgestaan door Raiola, ter zijde geschoven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!