Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen baalt van handelswijze Assaidi


11 juli 2012 - SC Heerenveen baalt van de handelswijze van Oussama Assaidi en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. De Friezen zijn het al weken met Galatasaray eens over de transfersom, persoonlijk heeft Assaidi echter nog altijd geen akkoord bereikt.

SC Heerenveen vraagt zich nu zelfs openlijk af of Assaidi wel naar Galatasaray wil verkassen. Technisch directeur Johan Hansma van de Friese club in het Algemeen Dagblad: "Wij zijn al twee weken rond met Galatasaray. Maar de zaakwaarnemer van Assaidi komt steeds met aanvullende eisen."

Het zou niet de eerste keer zijn dat een transfer van Assaidi afketst op een moment dat Heerenveen het al met een club eens is geworden. "In de winterstop waren we akkoord met Spartak Moskou. Maar ook toen haakte hij op het laatste moment af", aldus Hansma. Het lijkt er dan ook steeds meer op dat Assaidi volgend jaar wil profiteren van zijn transfervrije status. Het contract in Friesland loopt volgend jaar zomer af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!