Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Velthuizen blij met ambities Vitesse


11 juli 2012 - Piet Velthuizen is helemaal in zijn element in Arnhem. Vorig jaar keerde de doelman na een mislukt Spaans avontuur bij Hercules Alicante terug bij 'zijn' Vitesse. De keeper is zeer tevreden over de ambities van de Arnhemse club.

Velthuizen sprak uitgebreid met Omroep Gelderland over de ambities van Vitesse. "Als je de financiële mogelijkheden er zijn en als je ziet wat voor spelers we aan kunnen trekken, is het alleen aan ons om te laten zien dat we een kampioensteam hebben. En het is mijn droom om dan in het doel te staan. Het was mijn eerste doel om Europacup te spelen en nu komt mijn volgende doelstelling. Die hou ik nog voor mezelf", doet Velthuizen geheimzinnig, maar eigenlijk ook heel duidelijk.

"De Europa League komt al snel, je ziet bij ons ook dat het echte werk eraan gaat komen." Vitesse trapt volgende week in de tweede voorronde van de Europa League af tegen het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv. Vitesse begint met een uitwedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!