Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV koopt alle transferechten Wildschut


11 juli 2012 - VVV Venlo heeft de volledige transferrechten in bezit van Yannick Wildschut. Bij de transfer in de zomer van 2011 van PEC Zwolle naar VVV Venlo behield de eerste club nog 25% van een eventuele toekomstige transfersom.

Volgens De Stentor is VVV Venlo het nu met de promovendus eens geworden over de hoogte waarvoor deze clausule kon worden afgekocht. Wildschut maakte in zijn eerste seizoen bij VVV Venlo en in de Eredivisie de nodige indruk. Het leverde Wildschut een plek op bij Jong Oranje en de nodige interesse uit binnen- en buitenland.

VVV Venlo ziet in Wildschut een nieuwe mogelijkheid om flink te cashen, zoals het eerder deed met Keisuke Honda en Ahmed Musa. PEC Zwolle wilde daar niet op wachten en ontvangt nu direct een bedrag. De promovendus wil dat bedrag volgens De Stentor nu aanwenden voor stadion-aanpassingen en versterking van haar selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!