Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Siem de Jong nieuwe aanvoerder Ajax


11 juli 2012 - Siem de Jong is komend seizoen aanvoerder van Ajax. De aanvallende middenvelder volgt Jan Vertonghen op die afgelopen week zijn transfer naar Tottenham Hotspur afrondde.

De 23-jarige De Jong hoopt komend seizoen uiteindelijk eens een volledig seizoen op het middenveld uit te komen. De afgelopen jaren speelde hij regelmatig noodgedwongen in de spits. Zo ook het afgelopen seizoen als vervanger van de geblesseerde Kolbeinn Sigthorsson. In die rol maakte De Jong overigens heel wat belangrijke doelpunten.

Mocht De Jong komend seizoen niet spelen dan is Vurnon Anita of Theo Janssen aanvoerder. Die keuze is opvallend te noemen. Wanneer Christian Eriksen ook weer terugkeert (op vakantie) dan lijkt Anita of Janssen kind van de rekening. In dat geval zou een reserve-aanvoerder op de bank moeten plaatsnemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!