Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alexander Buttner toch akkoord met Southampton


12 juli 2012 - Alexander Buttner vertrekt definitief bij Vitesse, zo meldt het Algemeen Dagblad. De linkspoot heeft alsnog een akkoord weten te bereiken met de Engelse promovendus Southmapton over een driejarig contract.

Er leek tot afgelopen weekend niets aan de hand en een transfer leek aanstaande. Beide clubs waren het al eens. Vitesse moest met een bericht op haar website komen dat er 'een aanvullende eis van een derde partij richting Vitesse was'.

Die eis zou nu zijn opgelost. Vandaag of morgen zal de linksback medisch worden gekeurd. Vooruitlopend op een eventueel vertrek van Buttner legde Vitesse al Patrick van Aanholt vast. De jonge linksback wordt komend seizoen opnieuw gehuurd van Chelsea.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!