Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo haalt Reimerink terug naar Nederland


12 juli 2012 - VVV Venlo heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jules Reimerink. De 22-jarige aanvaller tekende in Venlo een contract voor drie seizoenen.

Reimerink doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en stond in Enschede te boek als een groot talent. Na een verhuurperiode bij Go Ahead Eagles besloot de buitenspeler niet terug te keren naar Enschede maar de voorkeur te geven aan het Duitse Energie Cottbus.

In de Tweede Bundesliga kon Reimerink terugkijken op een uitstekend eerste seizoen. De naam van Reimerink werd zelfs in verband gebracht met Hamburger SV. Het tweede jaar ging moeizamer. De aanvaller zou het ook aan de stok hebben gekregen met zijn trainer. Een terugkeer naar Nederland was vervolgens een serieuze optie.


Technisch manager Wim Dusseldorp: "Jules Reimerink stond enkele jaren geleden ook al op de wish-list van VVV-Venlo en is daar eigenlijk nooit vanaf geweest. Ik ken Jules nog uit zijn tijd bij Oranje O19 en daar liet hij al zien over de kwaliteiten te beschikken die bij een echte buitenspeler horen: drang naar voren, creatief en een prima voorzet. We zijn dan ook erg blij dat we hem hebben kunnen binnen halen."

Reimerink: "De twee seizoenen in Duitsland hebben een completere speler van me gemaakt. Toen VVV-Venlo opnieuw zijn interesse toonde, zijn we om tafel gaan zitten. Nou kan ik dan toch mijn debuut maken in de eredivisie. Wel met een omweg via Cottbus, maar dat maakt me niets uit. Ik heb zin om iedereen in Nederland te laten zien wat ik in me heb!"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!