Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hoopt stilletjes op Guidetti


13 juli 2012 - Feyenoord merkt het gebrek aan een echte spits. Drie oefenduels tegen amateurclubs werden niet met dubbele cijfers afgesloten. Trainer Ronald Koeman hoopt dan ook nog op de komst van een aanvaller.

Volgens het Algemeen Dagblad zal in augustus de internationale transfermarkt nadrukkelijk in beweging komen. Feyenoord hoopt dan alsnog een buitenkansje te strikken zoals het afgelopen jaar deed met het huren van John Guidetti van Manchester City.

Mogelijk komt het daar nu opnieuw van. Guidettiv revalideert namelijk nog altijd van een zenuwontsteking die hij vorig seizoen opliep. Dat gegeven kan andere clubs doen afschrikken en dat zou weer Feyenoord in de kaart kunnen spelen, zo concludeert het Algemeen Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!