Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen huurt Zuiverloon van Mallorca


13 juli 2012 - SC Heerenveen heeft zich versterkt met Gianni Zuiverloon. De 25-jarige rechtsback komt op huurbasis over van het Spaanse RCD Mallorca.

Zuiverloon sluit direct aan bij de selectie van Marco van Basten. De selectie bevindt zich op dit moment op Terschelling voor een trainingskamp. Het is niet de eerste keer dat Zuiverloon aansluit bij SC Heerenveen. Tussen 2006 en 2008 speelde de verdediger ook al in Friesland. Met zijn spel verdiende Zuiverloon een plek in Jong Oranje en een transfer naar de Premier League (West Bromwich Albion).

De afgelopen twee seizoenen zit de loopbaan van Zuiverloon in het slop. In het vertrouwde Friesland hoopt Zuiverloon daar nu weer nieuw leven in te blazen. Eerder speelde Zuiverloon voor Feyenoord en RKC Waalwijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!