Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil Vurnon Anita niet kwijt


13 juli 2012 - Ajax wil Vurnon Anita deze zomer absoluut niet kwijt. Dat is de conclusie na een goed gesprek tussen Vurnon Anita, diens zaakwaarnemer Harry Lulofs en trainer Frank de Boer.

Anita staat nadrukkelijk in de belangstelling van Newcastle United. The Mapgies deed zelfs al een officieel bod op de 23-jarige Anita. De multifunctionele Anita heeft nu Ajax te horen gekregen dat de club hem alleen laat gaan voor de 'absolute hoofdprijs'.

"Het was een heel prettige bijeenkomst", aldus Lulofs in gesprek met De Telegraaf. "Henk ten Cate, Marco van Basten en Martin Jol wisten niet of Vurnon een rechtsback, linksback of middenvelder was, maar Frank ziet hem als verdedigende middenvelder en waardeert hem enorm."

Lulofs vervolgt: "Hij zag het zitten om het huidige contract tot 2014 open te breken en te verlengen. Er komt een vervolgafspraak met De Boer en Marc Overmars, die dit plan verder zal uitwerken of een transfersom zal noemen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!