Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op Ismail Aissati


13 juli 2012 - Vitesse aast op Ismail Aissati. Het is de bedoeling dat de middenvelder zo snel mogelijk een aanbieding krijgt, zodat hij volgende week al mee kan doen in de tweede voorronde van de Europa League tegen Lokomotiv Plovdiv. Op dit moment traint de middenvelder al mee met de selectie van Fred Rutten.

Aissati weet nog niet of voor Vitesse wil spelen. "Mijn voorkeur gaat uit naar het buitenland. Maar Vitesse is voor mij ook een beetje buitenland", lacht Aissati. "Maar de club is wel veranderd sinds mijn eerste jaar hier. Er heerst nu veel meer rust."

"Ook de komst van meneer Rutten is goed voor Vitesse. Ik ken hem al lang en heb veel aan hem te danken. Ik wil een club waarbij het gevoel goed is en het spelsysteem moet aanvallend zijn. Ja, dat is bij Vitesse wel zo."

Vorig seizoen raakte Aissati bij Ajax aanvankelijk op een zijspoor, maar later besliste hij namens de topper tegen PSV en hielp Ajax daarmee op weg naar de landstitel. "Ook als ik niet had gespeeld, had ik zelfvertrouwen gehad. Ik weet wat ik kan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!