Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe hoofdsponsor voor Willem II


15 juli 2012 - Willem II heeft een nieuwe hoofdsponsor geworden. Het is het energie- en telecombedrijf Euphony. Er werd een driejarige overeenkomst opgesteld tussen de promovendus en het Nederlands-Belgische bedrijf.

Algemeen directeur Marco Faber van Willem II: "We zijn een half jaar geleden een partnerschap aangegaan met de intentie om daaruit een langdurige relatie te laten ontstaan. Dat we dit nu al om kunnen zetten in een driejarige verbintenis toont aan dat beide partijen geloven in toekomstig succes."

Frank van de Wege, CEO Euphony Benelux: "Onze strategie kenmerkt zich door een verkenningsfase waarin we onze partner beter leren kennen." Euphony wil in Nederland verder groeien en denkt in Willem II een prima partner te hebben gevonden. "Wij hebben ervaring opgedaan in België waar we 10 jaar geleden bij KRC Genk op bescheiden schaal zijn gestart met sponsoring. Een gezamenlijke inspanning heeft er toe geleid dat wij ook bij die club inmiddels hoofdsponsor zijn. Een dergelijk scenario hebben wij ook met Willem II voor ogen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!