Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering gaat af op zijn gevoel en stopt bij FC Dordrecht


15 juli 2012 - FC Dordrecht is niet alleen Theo Bos kwijt. De oefenmeester liet gisteren weten dat hij zich volledig wil richten op zijn ziekte (alvleesklier kanker). Jhonny van Beukering besloot op basis van zijn gevoel ook niet verder te kunnen nu Bos is vertrokken.

Van Beukering had vandaag een gesprek met technisch manager Marco Boogers gehad over zijn toekomst in Dordrecht. Van Beukering op de site van FC Dordrecht: "Ik vind het heel moeilijk geworden. Ik ken Theo al zo lang en voor hem wilde ik het doen. Ik denk dat ik nu niet meer het maximale eruit zal kunnen halen. Dat zou niet eerlijk ten opzichte van FC Dordrecht zijn."

Marco Boogers: "Het was een warm en open gesprek en ik begrijp precies wat hij bedoelt. Jhonny is werkelijk een goed mens die het beste ons voorheeft. Hij is heel eerlijk naar zichzelf en mij geweest. Zijn beslissing is in het belang van FC Dordrecht geweest. Ik heb veel respect voor hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!