Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Aston Villa aast op Ron Vlaar'


15 juli 2012 - Verliest Feyenoord opnieuw een sterkhouder? Aanvoerder en boegbeeld Ron Vlaar is gesignaleerd op Villa Park, het stadion van Aston Villa. Vlaar was daar in het bijzijn van diens zaakwaarnemer Arnold Oosterveer en Aston Villa-manager Paul Lambert.

Tot dusver blijft het beperkt tot geruchten op Twitter. Er wordt zelfs een foto getoond waarbij Vlaar in het stadion een foto met zijn mobieltje maakt. Vlaar, Feyenoord dan wel Aston Villa hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Vlaar kan terugkijken op een uitstekend afgelopen seizoen bij Feyenoord met als kers op de taart twee basisplaatsen tijdens Euro 2012.

Een overgang naar de Premier League zou voor Vlaar ook financieel interessant zijn. De 27-jarige Vlaar speelt al sinds januari 2006 in Rotterdam-Zuid. Vlaar heeft in De Kuip nog een contract tot de zomer van 2014. Feyenoord zal niet happig zijn om een vertrek van Vlaar, Aston Villa zal dus met een flinke transfersom over de brug moeten komen. Feyenoord en Aston Villa werden het eerder deze zomer al eens over Karim El Ahmadi.

Feyenoord lijkt de vervanger van Ron Vlaar al in huis te hebben. Met de jeugdinternationals Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi hebben de Rotterdammers al twee centrale verdedigers binnen haar geleden. Voordeel voor trainer Ronald Koeman is dat De Vrij een rechtspoot en Indi een linkspoot is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!